HDP Gaziantep'te peş peşe seçim bürosu açıyor

HDP Gaziantep'te peş peşe seçim bürosu açıyor

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  Gaziantep ve Nizip merkezinde seçim büroları açarak seçim çalışmalarını hızlandırdı. Nizip ve Gaziantep merkezindeki seçim bürolarının açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

HDP, İncilipınar Mahallesi 3 Nolu Cadde üzerindeki seçim koordinasyon merkezini düzenlenen tören ile açtı. Açılış sırasında, davul zurna eşliğinde Kürtçe ve Türkçe türküler seslendirildi.

Açılışa HDP milletvekili adaylarından Celal Doğan, Prof.Dr.Mahmut Tuğrul, Gülseren Kocaer, Fatoş Çetinkaya, Av Berivan Özpolat, Osman Demirci, Ayhan Polat, Tuğçe Özsoy,  Av.Mahmut Fermanoğlu, Dilek Büyükkaya ve Recai Yılmaz katıldı. Bunların yanı sıra bileşenlerin parti yöneticileri ve vatandaşlar da ilgi gösterdi. Partili milletvekili aday adaylarının seçim otobüsü üzerinde tek tek anonsundan sonra HDP İl Eş Başkanı Dilan Çetinkaya, Mehmet Karayılan birer konuşma yaptı.

Çetinkaya ve Karayılan, yeni yaşamın pratik adımlarını yeni çizgi atmak için burada olduklarını belirterek, Ortadoğu halkını barıştırmak için, savaşa son vermek için, her şeye rağmen yeni çizgi mücadeleye sürdüreceklerini ifade ettiler. Eş başkanları, şu sıralar yeni çizgi  provokatörlerin iş başında olduklarını ama başarılı olamayacaklarını belirterek, sonunda kazanan barış ve özgürlük olacağını ifade ettiler.

Milletvekili adaylarının tek tek kısa konuşmasından sonra mikrofonu alan Celal Doğan, yaptığı konuşmasında hükümeti eleştirirken, barışa ve özgürlüklere de vurgu yaptı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri