Genç: Özür dilemeyeceğim

Genç: Özür dilemeyeceğim

CHP Milletvekili Kamer Genç Japon Milli Günü'nde yaşanan olaylar ile ilgili TBMM’de düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı.

ONLAR BENDEN ÖZÜR DİLESİN

Genç Emine Erdoğan’a yönelik bir hakarette bulunmadığını ifade etti. Gazetecilerin Kamer Genç'e 'Emine hanımdan özür dileyecek misiniz?' şeklindeki sorusuna, 'Özür dilenecek bir şey yok. Ben orada hakaret etmedim, duymadı bile. Onların benden özür dilemesi lazım, polisler saldırdı bana. Ben orada görevimi yaptım. Ben her yerde Türkiye Cumhuriyeti’nin onurunu korumak zorundayım.' dedi. 

Kamer Genç: 'Özür dilemeyeceğim'HANGİ SIFATLA KONUŞUYOR DEDİM

Genç, 'O gün Japon Büyükelçi çıktı konuştu, ondan sonra Taner Yıldız orada ayakta duruyor, Emine hanım konuşuyor, hem de siyasi konuşuyor. Bende sadece o kenarda ‘Acaba hangi sıfatla konuşuyor’ dedim. Kendisine benim bu lafım ulaşmadı. Ben der demez orada 3 koruması bana saldırdı. O görüntüler incelenirse her şey görülür. Koruma kolumu tutuyor, çekiyor ‘Gel bakalım dışarıya’ diyor. Oradan bir hanım çıktı ‘Karışmayın’ dedi. Ben milletvekiliyim. Polisler üzerime saldırınca Taner Yıldız geldi. O geldikten sonra kameralar o tarafa döndü. Taner Yıldız ‘Terbiyesizlik yapma, burayı terk et’ dedi. Ben de ‘Terbiyesiz olan sensin’ dedim. Mevlüt Aslanoğlu geldi yanıma, ‘Bizim Japonya’daki bir günümüze Japon Başbakan’ın eşi gitmiş, biz de Emine hanımı buraya getirdik jest olsun diye’ dedi. Ben de bunun üzerine çıktım gittim. Ben Emine hanıma karşı ne bir saldırıda bulundum ne hakarette bulundum. Bu olayı tahrik eden koruma polisleri' şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri