Gaziantep’te Cani baba 11 yaşındaki kızını döverek öldürdü  

 Gaziantep’te Cani baba 11 yaşındaki kızını döverek öldürdü  

GAZİANTEP-YENİ ÇİZGİ; Gaziantep’te 1 yıl önce eşi Rukiye Aslan’ın boğazını kestiği için cezaevine giren, Af yasası ile dışarı çıkan Müslüm Aslan, 9 yaşındaki kızı Ceylan’ı işkence ederek öldürdü. AKP-MHP Hükümetinin Affı ise daha ilk haftada halkı tedirgin etmeye başladı. 

Olay, geçen cuma günü Güzelvadi Mahallesi'nde meydana geldi. 1 yıl önce tartıştığı eşi Rukiye Aslan'ı bıçakladığı için cezaevine giren ve tahliyesinin ardından, babaevine dönen eşinden 3 çocuğunu alarak yaşadığı eve dönen Müslüm Aslan, büyük kızı Ceylan'ı dövdü.

Minik kızın yere yığılarak hareketsiz kalması üzerine Aslan, 155 ihbar hattını arayarak, çocuğunu darp ettiğini belirterek adresini verdi. Aslan, bu sırada diğer çocukları Yusuf İlker (7) ile Bünyamin'i (5) alarak kendisinden boşanmak için dava açan ve baba evinde yaşayan Rukiye Aslan'ın Ocaklar Mahallesi'ndeki evine bıraktı. İhbarın ardından eve giden polis, kanlar içerisindeki Ceylan'ı ambulansla hastaneye kaldırırken, kaçan babayı da bir parkta yakalayarak gözaltına aldı.

Otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna getirilen küçük kızın cenazesi daha sonra ailesine teslim edildi.

 Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan M.A., çıkartıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "nitelikli kasten öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  M.A.'nın şiddet uyguladığı eşinin ise bir süre önce evden kaçtığı, babanın 3 çocuğuyla beraber yaşadığı öğrenildi.

Öte yanda AKP-MHP Affı ile cezaevlerinde çıkan suççuların daha ilk haftada işledikleri cinayetler katıldıkları suçlar atmaşa başlarken gözler Adalet Bakanlığına çevrildi. 

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, 9 yaşındaki kızını döverek öldüren Müslüm Aslan’ın daha önce de eşini yaraladığı için tutuklandığını ve 4 Kasım 2019 tarihinde tahliye edildiğini açıkladı. Savcılık Aslan’ın kızını öldürdüğü için Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildiğini belirtti. YENİ ÇİZGİ -İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri