Gaziantep İŞKUR’da jet hizmet alkışlanıyor

Gaziantep İŞKUR’da jet hizmet alkışlanıyor

GAZİANTEP-BEKİR ŞAHİN; Gaziantep Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önünde uzun kuyrukların oluşmaması büyük takdir toplarken, çevre illerdeki İŞKUR İl Müdürlükleri önlerindeki uzun kuyruklar, insanları adeta çileden çıkartıyor. Vatandaşlar, özellikle işsizler, Gaziantep İŞKUR İl Müdürlüğünün çalışmasından memnun olduklarını belirtiyor. Bu arada okullarda istihdam edilmek için 1937 işçi alımı için 20 bin civarında başvuru olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Yeni Çizgi Gazetesinin sorularını yanıtlayan İŞKUR İl Müdürü Sıraç Ekin, Toplum Yararına Projelere müracaatlar için yoğun başvurular olduğunu ancak planlı çalışma nedeniyle kurum önünde uzun kuyruklar oluşmadığını belirterek, “Birçok şehirde kurum önlerinde uzun kuyruklar oluşurken, bizim kurumda planlı çalışmayla uzun kuyruklar oluşmasını önlüyoruz. Bu nedenle insanlar perişan olmuyor, müracaatlarını çok seri şekilde yapıyor. Yani bir memur değil, birçok memuru aynı iş için görevlendirip müracaatları çok seri şekilde alıyoruz ve süreyi çok iyi değerlendiriyoruz. Yani düzenli, tertipli, vizyonel çalışmamız nedeniyle vatandaşlara eziyet ettirmeden, kamusal görevimizi sorunsuz şekilde yerine getiriyoruz. Bu nedenle de kuyruk falan olmuyor. Herkes uygulamada memnun kalıyor. Bu durum hem bizleri, hem çalışanlarımızı hem de vatandaşı memnun etmekte” dedi.

Bu arada yakın zamanda yeni hizmet binasının da faaliyete geçeceğini hatırlatan İŞKUR İl Müdürü Ekin, eski yerin yıkılıp yeniden hizmet binası yapılacağını sözlerine ekledi. YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri