Eczacılara 14 Mayıs ve Ramazan etkinliği

Eczacılara 14 Mayıs ve Ramazan etkinliği

GAZİANTEP-AYSEL ŞAHİN; Gaziantep Eczacı Odamızın düzenlediği 14 Mayıs etkinliği kapsamsında meslekte 25. ve 50. yılını tamamlayan eczacılar plaket ile onurlandırıldılar. Plaket ile onurlandırılan eczacılar mutluluklarını paylaştı.

8.Bölge Gaziantep Eczacı Odası tarafından 14 Mayıs ve Ramazan ayı etkinliği birleştirilerek ortak gerçekleşti. Bir otelde düzenlenen etkinliğe eczacılar yoğun katılım sağlarken, bu önemli geceye Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ve merkez üyeleri, SGK Başkanı, GAÜN ve Sanko Üniversiteleri rektörleri ile bazı Oda başkanlarıyla, kamu ve özel hastanelerin başhekimleri katıldı.

KATILIM YOĞUNDU

Eczacı Odası tarafından verilen iftar ile birlikte gerçekleşen 14 Mayıs Eczacı Günü etkinliğinde meslekte 25. ve 50. yılını dolduranlar plaket ile onurlandırıldılar. Meslekte 25. yılını dolduran Ecz Bahar Aksoy Toprak plaketini Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak’tan aldı.

ECZACI BAHAR AKSOY PLAKETİNİ ÇOLAK TAN ALDI Ecz Aksoy, “Türk Eczacıları Birliği Başkanı Sayın Erdoğan Çolak ve Oda başkanımız İrfan Demirci olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve Gaziantepli meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Hayatımda önemli bir kilometre taşına daha ulaşmanın zevkini yaşadım” dedi. YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri