DEAŞ terör örgütünde ölüm emrini veren tutuklandı

DEAŞ terör örgütünde ölüm emrini veren tutuklandı

 

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN; Terör örgütü DEAŞ adına sözde mahkemelerde Türk askerleri ve vatandaşlarının ölüm fermanları ve infaz emirleri veren ve Gaziantep’te olduğu belirlenen J.A.R.A isimli şüpheli hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı, “Silahlı Terör Örgütü Kurma Ve Yönetme” suçundan yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak tutuklandığı açıklandı.

 

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu tarafından yapılan açıklama şöyle;  Gaziantep 7. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan yargılama esnasında şüpheli hakkında 02.03.2021 tarihinde adli kontrol tedbirleri uygulanmıştır. Yargılama devam ederken şüphelinin elde edilen yeni deliller doğrultusunda DEAŞ Terör Örgütünün sözde mahkemelerinde Türk vatandaşlarının infaz kararlarını vermesi eylemleri ile ilgili olarak ayrı bir soruşturma başlatılmıştır.

 

Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheli hakkında “Kasten Öldürme” Ve “Ülkenin Birliğini Ve Bütünlüğünü Bozma” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında yapılan araştırma ve elde edilen yeni deliller gözetilerek şüpheli, 17/09/2021 tarihinde gözaltına alınarak, 18/09/2021 tarihinde tutuklanmıştır. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri