Cumhurbaşkanı Erdoğan Belpınar’da köy evlerinin anahtar teslim törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belpınar’da köy evlerinin anahtar teslim törenine katıldı

GAZİANTEP- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nurdağı Belpınar'da yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Nurdağı ve İslahiye'nin ekonomisi için önemli destekleri anlattı, tarım alanında 10 yeni müjdeyi açıkladı.

 

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Nurdağı'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve AFAD koordinasyonunda afetten 76 gün sonra, TOKİ standartlarında zemin etütleri yapılarak kaya zemin üzerine, radye temel, betonarme olarak 44 günlük inşaat süresi sonrasında tamamlanan köy evlerinin hak sahiplerine anahtarlarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de katıldığı törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

 

Belpınar ve Mesthüyük köyleri ile Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek köyünde yapılan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'in ülkenin üretim, istihdam, ihracat merkezleri arasında giderek yıldızı daha da parlayan bir şehir olduğunu belirtti.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri