CHP Lideri Özgür Özel "15 Temmuz'da alınması gereken dersler unutulmamalı"

CHP Lideri Özgür Özel’den 15 Temmuz açıklaması "15 Temmuz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum"

ANKARA- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında sosyal medya platformu X'te bir paylaşım yaparak şehitleri rahmetle, gazileri ise minnetle andı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, paylaşımında, benzer bir zafiyet ve ihanetin tekrar etmemesi için ülkeyi o günlere getiren süreçten alınması gereken derslerin unutulmaması gerektiğini vurguladı.

CHP Lideri Özgür Özel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz darbe girişiminin 8'inci yılında şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Benzer bir zafiyet ve ihanetin tekrar etmemesi için ülkemizi o günlere getiren süreçten alınması gereken dersler olduğu unutulmamalıdır. CHP olarak demokrasiye ve halk egemenliğine olan bağlılık ve inancımızı bir kez daha gururla ifade ediyorum." www.yenicizgihaber.com

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyacaksak, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Hak, hukuk, Adalet demektir. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapmanızı, aynı zamanda facebook, twitter ve instagram da bizi takip ederek destek verdirebilirsiniz. Ayın zamanda Özel reklam ve tanıtım desteklerinizle vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamamız için çok önemli bir destektir.

Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz.

Sağlıklı ve mutlu kalın.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri