Bakan Tüfenkci Mesobu Ziyaret Etti

Bakan Tüfenkci Mesobu Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Bakan olduktan sonra ilk keza Malatya’ya gelen ve birtakım ziyaretlerde bulunan Bakan Tüfenkci’nin son durağı MESOB’u oldu. MESOB ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan Bakan Tüfenkci, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının çok büyük bir bakanlık olduğunu, Bakanlık olarak aldıkları her kararın 78 milyon vatandaşı doğrudan etkileyen kararlar olduğunu ve bu alınan kararlarda her zaman küçük esnafın yanında olacaklarını ifade etti. Tüfenkci, “Bizler, sizlere layık olmaya çalışacağız. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da inşallah sizler bizlere destek verdiğiniz sürece, gittiğiniz her yerde, her toplantıda Malatyalı bakanın icraatlarından memnuniyet duyup sizler bizim adımıza teşekkürler alacaksınız. Bakanlığımız çok geniş alanlarda faaliyeti olan, sorumluluğu olan bir bakanlık. Küçük esnaf, sanatkârdan tutun da, kooperatiflere kadar, ticaret erbaplarına, büyük sanayicilere kadar, odalar, borsalara kadar, otomobilcilerden, servis minibüsleri konfederasyonlarına kadar hayatın her alanında gerçekten bizim sorumluluğumuz var. Aldığımız her karar 78 milyonu doğrudan etkileyen kararlar. Aldığımız bütün kararlar hep milletten yana olacak, siz küçük esnaflardan yana olacak” şeklinde konuştu.

ESKKK Başkanı Ali Evren de Bülent Tüfenkci’nin bakan olmasından dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, “Bundan sonra büyük desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, Malatya’nın 19 yıldır bir bakanlık hasreti çektiğini dile getirerek, “Özellikle AK Parti döneminde 12 yıldır bütün desteğimizi verdik. Nasip, kısmet bugünmüş. O nasip kısmette size doğdu. Bundan dolayı 7’den 70’e çok mutlu olduk. İnşallah hem Türkiye’de hem de Malatya’da başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. En büyük sevinç kaynağımız da Gümrük ve Ticaret Bakanı olmanız. Esnaf ve sanatkar kesiminin bakanı olmanız da bizim için ayrıca çok önemli” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından MESOB Başkanı Şevket Keskin günün anısına Bülent Tüfenkci’ye 70 yıllık tarihi olan el yapımı antika bir ibrik ile çarık hediye etti.

Ziyarette Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve oda başkanları da hazır bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri