Az önce duyuruldu! Yoğun bakıma kaldırılmıştı: Ünlü isimden kötü haber geldi

Az önce duyuruldu! Yoğun bakıma kaldırılmıştı: Ünlü isimden kötü haber geldi

Bugün gelen bir son dakika haberine göre hastanede yoğun bakıma kaldırılan spor yorumcusu 82 yaşındaki Hıncal Uluç’tan haber geldi. Ünlü ismin entübe edildiği öğrenildi. Peki, Hıncal Uluç kimdir? Detaylar haberimizde

 

“YOĞUN BAKIMA ALINMIŞ..”

Hürriyet Gazetesi yazarı Tahir Kum, Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç’un yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı. Konuya ilişkin gelişmeyi Twitter hesabı üzerinden açıklayan Kum, şunları söyledi:

 

 

 

“Bayram vesilesiyle sevgili Öcal Uluç üstadımı, abimi aradım… Sesi çok kötü geliyordu… Sebebi; Hıncal abi yoğun bakıma alınmış… Allah’a Teala acil şifalar ihsan eylesin”

 

ENTÜBE EDİLDİĞİ AÇIKLANDI

Bir diğer açıklamada bugün öğleden sonra Hukukçu Ural Akyüzüm tarafından yapıldı. Akyüzüm, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, “Hıncal Uluç entübe edildi, Hıncal Abi’ye Allah şifa versin, dualarınızı bekliyoruz…” dedi.

 

 

 

 

 

HINCAL ULUÇ KİMDİR?

1 Kasım 1939 tarihinde Kilis’te dünyaya gelen Hıncal Uluç; Türk gazeteci, köşe yazarı ve spor yorumcusudur. Ünlü isim, baba tarafından Ubıh asıllı Anne tarafından ise dedesi Kilislidir.

 

Uluç’un subay olan babası Fuat Uluç’un, II. Dünya Savaşı sırasında Bulgar sınırında görevli olması sebebiyle, ünlü gazeteci üç yaşına dek anneanne ve teyzesi tarafından büyütülmüştür. Hıncal Uluç’un babası Çaldıran’a tayin olduğunda ise ailesi yeniden bir araya gelmiştir.

 

1952 yılında Antakya’da ortaokula başlayan Uluç, lise eğitimini Kurtuluş Lisesinde tamalamıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesine gören Uluç, okula devam etmemiş gelecek sene Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazanmıştır.

 

Askerden döndüğü 1967 yılında, eski Yenigün ekibinin çıkardığı Yankı gazetesinde çalışmaya başlayan Uluç, 1980 senesinde ise Gelişim Yayınları’nın sahibi Ercan Arıklı ile bir dergi çıkarmak üzere İstanbul’a gelmiştir ve Zafer Mutlu’nun daveti ile 1990 senesinde Sabah gazetesinde yazılar yazmaya başlamıştır. Hıncal Uluç hala daha Sabah gazetesinde köşe yazarlığı görevini sürdürmekte ayrıca A Spor’da yayımlanan Hıncal Uluç ile Baş Başa programında spor yorumculuğu da yapmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri