Sanayici Erdemoğlu ailesinden Besni’ye yeni müjde

Sanayici Erdemoğlu ailesinden Besni’ye yeni müjde

 

ADIYAMAN- BEKİR ŞAHİN: Gaziantep’te Merinos fabrikalarının sahibi aynı zamanda Besnili olan ERDEMOĞLU KARDEŞLER Besni’de depremzedeler için 1500 konut sözü ilçede sevinç yarattı.

 

Gaziantep ve Besni’ye yaptığı sayısız yatırımlarla adından söz ettiren ERDEMOĞLU KARDEŞLER Besni’ye 1.000 adet konut yapıp Besnili depremzedelere hediye edeceğini açıklamasından sonra talep üzerine bu sayıyı 1500’e çıkardığını duyurdu.

 

Gaziantep ve Besni’ye yaptığı fabrikalar, okullar, üniversiteler, hastaneler, camiler, taziye evleri, kamu lojmanları, yurtlar, parklar ve sağlık ocakları yapan Erdemoğlu Holding deprem sürecinde Besni ve Gaziantep halkı için meddi destek verip acılarına ortak oldu.

 

Bu arada Adıyamanlı bazı yurttalar bu konudaki talep ve serzenişlerini sosyal medyada şöyle paylaştı; “Adıyaman ve diğer ilçelerin resmî olarak 3.500 kayıtlı zengini var. Her biri 10 daire yapsa 35 bin daire eder. Kimse mağdur kalmaz ama maalesef gerek depremde gerek selde bir tanesini göremedik. Bu memleketin sırtından milyarder olup daha da görünmediler.” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri