Gaziantep’te 45743 öğrenci LGS sınavında ter dökecek

Gaziantep’te 45743 öğrenci LGS sınavında ter dökecek

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN; Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Gaziantep’ten 45.743 öğrencinin LGS sınavına gireceğini belirterek öğrencilere başarılar diledi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, LGS sınavının iki oturum halinde gerçekleşeceğini, sınav için salgın koşulları çerçevesinde maske, mesafe ve hijyen koşulları dikkate alınarak düzenlemeler yapıldığını kaydetti.

 

Yasin Tepe “Sınavı sağlıklı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirmek için önlemlerimizi aldık. Öğrencilerimiz ve görevlilerimiz için maske ve dezenfektanlar okullarımızda tamamlandı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerimiz için hazırlanan hijyen setlerinin içinde ihtiyaç duyabilecekleri her şey mevcut. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gelecekleri için önemli bir adım olan bu sınavda, emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum.”

 

“VELİLER OKUL BAHÇESİNE ALINMAYACAK”

 

Sn. Tepe yaptığı açıklamada,  yoğunluk oluşmaması için okul bahçelerine öğrenciler ve görevliler dışında kimsenin giremeyeceğini, okul rehber öğretmenlerinin sosyal mesafe ve kurallarla ilgili yönlendirmelerde bulunmak üzere okullarda olacağını belirtti. Sn. Tepe, sınav gününden bir gün önce binaların dezenfekte edileceğini,  bütün okulların sınava hazır olduğunu ifade etti. Her öğrencinin kendi okulunda gireceği sınav sonrasında öğrenciler, kitapçıklarına 7 Haziran Pazartesi günü  okul müdürlüklerinden ulaşabilecekler. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri