Osmaniye, Düziçi G. Antep arası trafik felç

Osmaniye’den sonra Düziçi’nde başlayan trafik tıkanıklığı adeta bir çileye dönüştü.

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: Osmaniye’den sonra Düziçi’nde başlayan trafik tıkanıklığı adeta bir çileye dönüştü. Bu arada Adana -Gaziantep arası otobanda sürekli tamirat yapılması, yolun tek veya çift şeklinde trafiğe kapatılması kilometrelerce kuyruk oluştururken, ulaşımı olumsuz yönden etkiliyor. Aynı zamanda trafik kazalarını da beraberinden getiriyor.

YOLDA SÜREKLİ TAMİRAT YAPILIYOR

Akşam (7.8.2024) tarihinde Osmaniye çıkışından ve Düziçi ilçesi sınırından başlayan yolun Nurdağı ilçesine kadar otoban yolunda kilometrelerce uzayan kuyruk sürücüleri çileden çıkardı. Yolcular bu trafikte yaklaşık bir saatte anca çıkabilirken yolun bazı kısımlarının da çift ve bazı yerlerden de tek şeritlere kadar düşmesi ise yoğunluğu daha da artırırken bu durumda olumsuz etkilenen yakıtı az olan, hastası olan, acil yetiştirmesi gereken mal ve hizmetleri olan sürücüler ve yurttaşlar ise uzayan kuyruklara isyan ediyor.

Adana-Gaziantep TAG Oto yolunun sürekli böyle tıkanıklıklara yol açtığını belirten yurttaşlar yıllardır bir otoyolda tamirat yapılır mı diye tepki göstererek, "Otoban sıfır asfalt olması gerekirken her yeri yama ve çocuk. bunu da sürekli tamirat yapıyorlar aylarca ürüyor. Geceleri çalışarak işleri biran önce bitirmek gibi bir kaygıları yok. Yetkililer bu sorunu neden görmezlikten geliyor. Bir yol sürekli yamamı yapılır. Uzun süre trafik böyle felç mi edilir. Biran önce bu işler neden bitirilmiyor. Geceleri neden çalışıp ta yol çalışması tamamlanmıyor. Yolun hem gidiş, hem geliş kısmında yıllardır bitmeyen tamirat ve yama asfalt işi yapılıyor. Bu nasıl paralı bir yol" diye tepki veriyorlar.

Her geçen dakika, hem sinirler hem de sabırlar gerilen yolcular TAG Otoyolunu kullanmanın tam bir işkenceye dönüştüğünü ifade edeken, yetkililerden acil çözüm getirmesini istiyor.

Tır ve benzeri uzun, yük tonajlı kamyonların yolun üç şeridini de kullandığından yakınana otomobil sürücüleri bu soruna da acil çözüm bulunmasını istiyorlar. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyacaksak, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Hak, hukuk, Adalet demektir. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapmanızı, aynı zamanda facebook, twitter ve instagram da bizi takip ederek destek verdirebilirsiniz. Ayın zamanda Özel reklam ve tanıtım desteklerinizle vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamamız için çok önemli bir destektir.

Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz.

Sağlıklı ve mutlu kalın.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

Web Haber Sayfamız

https://www.yenicizgihaber.com/

facebook hesap

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

twitter hesap

https://x.com/yenicizgigazete

instegram hesap

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri