KESK’liler acılı anne Şenyaşar\'ı ziyaret etti

KESK’liler acılı anne Şenyaşar\'ı ziyaret etti

ANKARA- BEKİR ŞAHİN:  Eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar, 9 Mart 2021’de Urfa Adliyesi önünde başlattığı “adalet nöbeti”nin 846’ncı gününde, nöbeti Adalet Bakanlığı önüne taşıdı. Rahatsızlanması üzerine hastanede ameliyatı olan Emine Şenyaşar'ı KESK’li eş başkanlar ve yöneticiler ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

Hastanede yatan Emine Şenyaşar’ı KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, Haber Sen Genel Başkanı Mesut Balcan ve SES Eş Genel Başkanı Gönül Adıbelli ziyaret etti. KESK’liler Şenyaşar’a geçmişolsun ziyaretinde bulunurken aynı zamanda Şenyaşar’ın adalet mücadelesinde, her zaman yanında olduklarını ve mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ettiler.

 

ŞENYAŞAR AİLESİ OLAYI NEDİR?

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, seçim çalışmaları sebebiyle iş yerlerini ziyaret etmiş ve taraflar arasında çıkan kavgada Celal, Adil, Mehmet, Fadıl ve Ferit Şenyaşar kardeşler ağır yaralanarak Suruç Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. AKP'li Yıldız'ın yakınları, Şenyaşar ailesine kaldırıldıkları hastanede de saldırmış ve tekrar çıkan kavgada Hacı Esvet Şenyaşar, oğulları Celal Şenyaşar ve Adil Şenyaşar ile milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi Mehmet Şah Yıldız hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

 

Şenyaşar ailesi katliamdan bugüne kadar adalet arayışını sürdürüyor. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri