Ecz. Refik Özdinç toprağa verildi

Ecz. Refik Özdinç toprağa verildi

Ecz Refik Özdinç toprağa verildi

GAZİANTEP-YENİ ÇİZGİ; Türk Eczacıları Birliğinin kurucu delegesi, Gaziantep Eczacı Odası kurucu üyesi ve başkanlarından Eczacı Refik Özdinç vefat etti. Özdinçin cenazesi sevenlerinin gözyaşlarıyla toprağa verildi.  

Eczacı Refik Özdinç’in cenazesi Bahattin Nakıpoğlu Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlıktaki Aile Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye ailesinin yanı sıra meslektaşları, siyasiler ve yakınları katıldı.

Gaziantep Eczacı Odası Başkanı İrfan Demirci sosyal medyada yaptığı paylaşımında “Türk Eczacıları Birliğinin kurucu delegesi, odamızın kurucu üyesi ve başkanlarından Eczacı Refik Özdinç’i kaybettik. Refik abimize Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi..

Refik Özdinç, 1935 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmişti. 1953 Yılında Gaziantep Lisesi’ni bitirip, 1957 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Bölümünden mezun oldu. “İnsanları seviyorsanız ve yaşamak hedefiniz sadece zengin olmak değilse eczacılığı tavsiye ederim.” diyen Sayın Özdinç kesintisiz 56 yıl fiilen eczalık yaptı. Hayatı boyunca sivil toplum ve siyasetin içinde bulunan ve gerçek bir demokrat olan Refik Özdinç, her türlü memleket meselesini kendi meselesi olarak gördü.

Yeni Çizgi Gazetesi olarak Ecz. Refik Özdinç’in Ruhu şad, mekanı cennet olsun diyoruz.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri